0

Om os

Sten design er en jysk detail og grossistvirksomhed, der importerer og sælger natursten fra store dele af syd og østeuropa samt Brasilien.

Virksomheden blev etableret i 2010 af Erik Skov Bertelsen. Sten-design.dk overtog i 2011, salgsaktiviteterne fra SH. Naturdesign aps, der startede i 2005.

SH. Naturdesign aps startede i 2006 salget af natursten som drive-in salg fra udstillingen på Smedesvinget i Tarm. Her lanceredes stentyper, som ikke i forvejen fandtes på det danske marked for at imødekomme den trend, der også dengang var hos mange danske haveejere om at skabe en lidt mere sydeuropæisk stil.

Interessen var ganske stor for de smukke materialer i natursten, og derfor besluttede SH. Natur design i 2007 at satse på engros salg og udvide sortimentet yderligere, og i dag tilbydes Danmarks største udvalg af natursten.
Dette videreføres nu af Sten-design.dk

Sten-design.dk driver både web salg samt salg fra vor butik på Smedesvinget 6 6880 Tarm. Her kan i finde inspiration blandt danmarks største udvalg af natursten.
 

Visionen for Sten design er at tilbyde produkter i høj kvalitet og yde service af høj kvalitet overfor virksomhedens kunder.


 I Sten design har vi en helt særlig passion for de smukke materialer i natursten.

Vores natursten bliver importeret fra mange lande i Europa og Brasilien, og vi har i dag nok Danmarks største sortiment af spændende natursten til haver, terrasser, stier, indkørsler, gulve og vægge inde og ude. Kun fantasien sætter grænser.

Sortimentet omfatter bl.a. stentyper som andesit, skiffer, kalksten, kvarts, sandsten, travertin, dolomit, gneiss, granit, marmor og mange flere. 

Vi håber i får en god oplevelse i webshoppen og vor butik.