Belægning - fliser

Kategorier

Find de helt rigtige havefliser – eller terrassefliser til din have her. Det er nemt at lade sig inspirere til at finde de fliser til belægning som passer helt perfekt til netop dig. Om det så er en smuk havesti eller havegang, eller måske et område som terrassen eller måske indkørslen som skal have nyt udseende og underlag. Du kan finde både fliser og klinker, men også brosten til din belægning. Du kan selvfølgelig altid tage kontakt til Sten-design.dk for professionel rådgivning til lige dit projekt i haven.

Havefliser af natursten anvendes primært til belægning af terrasse, havesti, havegang eller som belægning i din indkørsel. Vi sælger kun ægte natursten, ikke kunstige produkter som keramik eller beton.

Havefliser og terrassefliser med middelhavsstemning

Terrassefliser af natursten er lig med middelhavsstemning og et væld af arkitektoniske muligheder
for en anderledes terrasse. Man kan skabe sin helt egen unikke terrasse med terrassefliser i natursten. Ja, kun fantasien sætter grænsen.

Havegang og havesti

Med vores udvalg af belægningssten i ægte natursten er der uendelige muligheder for at lave sit helt personlige udtryk. Man kan skabe sin helt egen unikke havegang eller havesti med det farvespil natursten giver, hvad enten man vælger brudfliser, mosaik-fliser, antiksten, fliser og udendørsklinker, chaussésten eller brosten. Vi har et væld af spændende natursten og et stort udvalg i form og farver. Natursten holder evigt og bliver ved med at ændre sig, afhængig af lys og luftfugtighed.

Indkørsel: Valg af belægning

Når man vil belægge en indkørsel med natursten, er det vigtigt at overveje hvilken trafik der bliver i indkørslen. Som tommelfingerregel kan man ved normal trafik, det vil sige biler op til 3 ton, vælge en natursten med en tykkelse på over 3 cm, ved tung trafik (lastbiler mm) over 6 cm.

Hvad er brosten og hvad er chaussésten?

Begrebet brosten bruges lidt tilfældigt, men dækker over groft tilhuggede sten i størrelsen 14 x 20 x 14 cm. De mindre på f.eks. 10 x 10 x 10 cm anvendes typisk mellem fortovsfliser, til havegange og terrasser og kaldes chaussésten. Endelig er der de helt små mosaiksten på f.eks. 5 x 5 x 5 cm.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra sten-design.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.