Brudfliser

Kategorier

Havefliserbrudfliser af natursten til belægning af terrasse, indkørselhavegang og havestier mv. brydes sådan, at overfladen bliver meget homogen og plan. Vores havefliser – brudfliser er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.
Du velkommen til at kontakt os hvis har du et projekt med minimum 40m2 brudfliser, så laver vi gerne et godt tilbud til dig.

Viser alle 10 resultater

Brudfliser er flade på over- og underside, tykkelsen er 1-2 cm og 2-4 cm til terrasse, havegang og havesti og 4-7 cm og 7-10 cm til indkørsel.
Bemærk at stykantal angives pr. m² dette er dog kun vejledende, da brudfliser har forskellige former, så der af hensyn til pakningen kan være små afvigelser.
Alle vor brudfliser, til belægning, er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Antik-sten som havefliser er velegnede til terrasse, havegang og gangsti. Antik-sten er natursten, som er tumblede, hvilket giver stenene runde og bløde kanter. Fliserne kan anvendes til belægning af terrasse, havegang og gangsti – med eller uden fuge, afhængig af hvilken type sten, der anvendes. Vores tumblede sten giver et antikt udseende og er udvalgt, så de egner sig til det nordiske klima. Stenene påvirkes ikke af den store forskel mellem kulde, varme og nedbør.

Havefliser – brudfliser af natursten til belægning af terrasse, indkørsel, havegang og havesti mv.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra sten-design.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.