Dekorative sten

Kategorier

Opfrisk dit blomsterbed med dekorative sten, som findes i helt fantastiske farver. Vi tilbyder et stort udvalg af pyntesten indenfor kategorierne: skærver, strandsten, søsten, flodsten,  brudsten og store specielle havesten. Pyntesten kan bruges mange forskellige steder i din have, indkørsel, blomsterbed, havesti/havegang og gårdsplads. Derudover har vi dekorative sten, som passer perfekt, hvis du vil anlægge en kinesisk eller japansk have.
Vores dekorative sten kommer i et væld forskellige farver, samt stentyper. Så uanset, hvilket udtryk du vil give din have, så kan du finde pyntesten som passer til.

Vore pyntesten er Skærver, brudsten, flodsten (herunder strandsten og søsten) kan anvendes til: Alpine haver, stenhave, indkørsler, gårdspladser, blomsterbede, havegang, gravsteder, kirkegårde, japanske haver, kinesiske have, havedam, parkeringspladser, dekoration og til belægning på havegang og gårdspladser. Ja, det er kun fantasien der sætter begrænsninger for hvor skærver, flodsten og brudsten kan bruges. Vælge mellem lavasten, kalksten, marmor, andesit, granit,  troldesten, grottesten og tuf sten.

Natursten er med deres naturlige variation og farvespil meget smukke og de bliver kun smukkere med tiden. Pyntesten giver en smuk og rolig flade og skaber en fantastisk synsmæssig effekt når de skifter farve fra våd til tør, og så er sten til med nemme at lægge ud i haven.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra sten-design.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.