Brænde grill

Kategorier

Quan Line grill – Når kun den bedste brænde grill er god nok

Det er top kvalitet for et medium budget som er filosofien bag Quan Line grill. Alle brænde grill i denne serie fås i enten Corten, rustlignende forvitret stål eller kulstof som er en pulverlakering. Se det eksklusive udvalg her.

Viser alle 6 resultater

Brænde grill af højeste kvalitet

Alle grill-produkter fra Quan er lavet uden kompromis for kvalitet og laves med henblik på langvarigt brug, til glæde i mange år fremover. Her får du bl.a.  rustfrit og hærdet stål, nem rengøring og vedligehold, justerbar luftindtag og meget mere.

Grillpladen

Den kvadratiske grill plade er 10 mm tyk hærdet stålplade som sikrer en god madlavningsoplevelse.
Varmen fordeles på grillpladen med højeste temperatur på op til 300 grader fra midten af pladen og falder så gradvis jo længere man kommer ud til kanten til 100 grader, det giver en bedre opdelingen af varmen med forskellige varme soner, så man kan tilberede forskellige mad typer efter ønsket temperatur.

Den kvadratiske form af grillpladen giver også en større varmeflade modsat en rund grill plade, hvor der er en mindre varmeflade og varmen er mere ens på hele grillpladen, så det er svære at stege efter forskellige temperatur på samme tid. Derfor får du altid det bedste resultat når der skal både grilles kød og laves andre retter som stegte grøntsager mm. På samme tid.
Du vil med en brænde grill fra Quan opleve en helt ny form for smagfuld udendørs madlavning.

Brænde skålen

Alle Quan grill er forsynet med en ekstra brænde skål af stål, da corten stål ikke egner sig til de høje temperatur der opstår ved afbrænding af træet. Det sikre at stålet i din grill ikke brænder igennem i løbet af et par år.

Luft regulering

Alle Quan grill er forsynet med luftregulering, så det er muligt at styre varmen på din grill og opnå den perfekte tilberedning temperatur.

Tilbehør til Quan grill

Der er et stort tilbehørs serie til alle Quan grill der øger funktionaliteten og giver mulighed for alle former for udendørs madlavning.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra sten-design.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}