Grill

Kategorier

Quan line grill. Grillen til professionel grill til hjemmebrug.

Det er top kvalitet for et medium budget som er filosofien bag Quan Line grill. Alle grill i denne serie fås i enten Corten (rustlignende forvitret stål) eller kulstof (sort pulverlakeret).

Viser alle 6 resultater

Kvalitet:
Alle Grill produkter fra Quan er lavet uden kompromiser i høj kvalitet til langvarige brug og glæde i mange år fremover.

Grill pladen:
Den kvadratiske Grill pladen er 10 mm tyk hærdet stålplade som sikrer en god madlavningsoplevelse.
Varmen fordeles på grillpladen med højeste temperatur på op til 300 grader fra midten af pladen og falder så gradvis jo længere man kommer ud til kanten til 100 grader, det giver en bedre opdelingen af varmen med forskellige varme soner, så man kan tilberede forskellige mad typer efter ønsket temperatur.

Den kvadratiske form af Grillpladen giver også en større varmeflade modsat en rund grill plade, hvor der er en mindre varmeflade og varmen er mere ens på hele grillpladen, så det er svære at stege efter forskellige temperatur på samme tid. Derfor får du altid det bedste resultat når der skal både grilles kød og laves andre retter som stegte grøntsager mm. På samme tid.
Du vil med en Quan grill opleve en helt ny form for smagfuld udendørs madlavning.

Brænde skålen:
Alle Quan grill er forsynet med en ekstra brænde skål af stål, da corten stål ikke egner sig til de høje temperatur der opstår ved afbrænding af træet. Det sikre at stålet i din grill ikke brænder igennem i løbet af et par år.

Luft regulering:
Alle Quan grill er forsynet med luftregulering, så det er muligt at styre varmen på din grill og opnå den perfekte tilberedning temperatur.

Tilbehør:
Der er et stort tilbehørs serie til alle Quan grill der øger funktionaliteten og giver mulighed for alle former for udendørs madlavning.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra sten-design.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.