Quan Grill Premium

Kategorier

Quan Grill Premium line – Udendørs grill til de professionelle

Disse grill bruges hvor der skal laves mad til mange gæster med en stegeplade i to størrelser på 80 x 80 og 100 x 100 cm  der er hele 15 mm tyk. Quan grill laves i de højeste og mest eksklusive materialer, når kun det bedste er godt nok til din grillmad.

Viser alle 4 resultater

Om Quan grill

Alle Premium Grill produkter, fra Quan, er lavet uden kompromiser i høj kvalitet til langvarige brug og glæde i mange år fremover.
Den kvadratiske Grill plade er 15 mm tyk hærdet stålplade som sikrer en god madlavning oplevelse.
Varmen fordeles på grillpladen med højeste temperatur på op til 400 grader fra midten af pladen og falder så gradvis jo længere man kommer ud til kanten til 100 grader, det giver en bedre opdelingen af varmen med forskellige varme soner, så man kan tilberede forskellige mad typer efter ønsket temperatur.
Den kvadratiske form og størrelse af Grillpladen giver også en større varmeflade modsat en rund grill plade, som har en mindre varmeflade og varmen fordeles mere ens på hele grillpladen, dermed er det er svære at stege efter forskellige temperatur på samme tid. Derfor får du altid det bedste resultat med en kvadratisk stegeplade, når der skal både grilles kød og laves andre retter som stegte grøntsager mm. På samme tid. Du vil med en Quan Premium grill får en helt ny oplevelse af smagfuld udendørs madlavning.

Brændeskuffe

Alle Quan Premium grill har en ekstra brænde skål af rustfrit stål, da corten stål ikke egner sig til de høje temperatur der opstår ved afbrænding af træet. Det sikre at stålet i din grill ikke brænder igennem i løbet af et par år.

Askeskuffe og luftregulering

Alle Quan Premium grill er forsynet med en askeskuffe som har en indbygget luftregulering, så det er muligt at styre varmen på din grill og opnå den perfekte tilberedning temperatur.

Tilbehør

Der er et stort tilbehørs-program til alle Quan Premium grill som øger funktionaliteten og giver mulighed for alle former for udendørs madlavning. Tilbehør og udstyret til din grill er næsten ligeså vigtigt som kvalieten af selve grillen. Fuldend den perfekte grilloplevelse med quan grill tilbehør. Find det her.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra sten-design.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}