Trædesten

Kategorier

Trædesten til din have

Trædestenene vil pryde enhver have, hvad enten man ønsker at lave en havegang eller en gangsti i græsplænen og som sten i japanske og kinesiske haver eller som trædesten ved gravsted på kirkegården.
Vores trædesten er af ægte natursten og kommer i et væld af farvenuancer, former og stentyper. Vi har noget for enhver smag – se hele vores sortiment her.

Viser alle 9 resultater

Stensorter og anvendelighed

Vi har trædesten i flere forskellige sorter og nuancer. Vores trædesten kommer i sorterne: andesit, gneiss, kalksten og sandsten. Stenene er særligt anvendelige når man færdes i havegange eller stier, hvor man gerne vil sikre at man ikke træder ved siden af og ødelægger jord eller bed. De kan også være flotte til dekoration og pynt i haven. Vi står selv for importen af mange af vores sten og kan derfor garantere et nøje udvalgt sortiment med henblik på at tilbyde det bedste og flotteste udvalg i natursten. Vi håber du finder de helt rigtige sten til hos os. Vi har mange års erfaring med håndtering af trædesten, så tag endelig kontakt til os for professionel og uforpligtende rådgivning.

Scroll til toppen

Ønsker du at modtage seneste nyt fra sten-design.dk?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.